study of Food Chemisty at the University of Hohenheim/Stuttgart
bachelor thesis at the Institute of Food Chemistry at the University of Hohenheim/Stuttgart
master thesis at the Institute of Food Chemistry at the University of Hohenheim/Stuttgart
Publications:
Poster:
Arbeitstagung des Regionalverbandes Südwest der Lebensmittelchemischen Gesellschaft
March, 05 - 06, 2019, Stuttgart Hohenheim/Germany
Alexander Kröpfl, Vera Gottstein, Walter Vetter: Bestimmung des Vitamin-E-Gehaltes in pflanzlichen Ölen mittels Säulenchromatographie und GC/MS.
48. Deutscher Lebensmittelchemikertag
September 16 - 18, 2019, Dresden/Germany
V. Gottstein, T. Kuballa, W. Vetter: Quantifizierung von monomethylierten und dimethylierten Furanfettsäuren mittels 1H-NMR.
Artikles:
Vera Gottstein, Marco Müller, Johannes Günther, Thomas Kuballa, Walter Vetter (2019):
Direct 1H NMR quantification of valuable furan fatty acids in fish oils and fish oil fractions.
J. Agric. Food Chem. 67: 11788-11795 (DOI: 10.1021/acs.jafc.9b04711)