study of Food Chemisty at the University of Hohenheim/Stuttgart
bachelor thesis at the Institute of Food Chemistry at the University of Hohenheim/Stuttgart
Publications:
Poster:
Arbeitstagung des Regionalverbandes Südwest der Lebensmittelchemischen Gesellschaft
March 05 - 06, 2024, Kaiserslautern/Germany
R. Ormos, J. Graf, W. Vetter: Bestimmung der Gehalte an Plastochromanol-8 in Blättern.
52. Deutscher Lebensmittelchemikertag:
September 16 - 18, 2024, Freising/Germany
R. Ormos, J. Graf, W. Vetter: Plastochromanol-8-Gehalte in Blättern des Ameisenbaums (Cecropia spp.).
Artikles:
Tim Hammerschick, Jana Graf, Walter Vetter (2023):
Identification of plastochromanol-7 and plastochromanol-9 by LC-Orbitrap-HRMS.
Mol. Nutr. Food Res. 20 2300333 (DOI:10.1002/mnfr.202300333)