study of Food Chemisty at the University of Hohenheim/Stuttgart
diploma thesis at the Institute of Food Chemistry
Publications:
Poster:
Arbeitstagung des Regionalverbandes Südwest der Lebensmittelchemischen Gesellschaft,
March 1. - 11, 2014, Neustadt a.d. Weinstraße/Germany
Dorothee Eibler, Stefanie Kaffarnik, Carolin Seyfried, Walter Vetter: Quantifizierung und enantioselektive Untersuchung von anteiso-Fettsäuren in Schimmel, Boden und Lebensmittelproben.
Artikles:
Dorothee Eibler, Carolin Seyfried, Stefanie Kaffarnik, Walter Vetter (2015):
Anteiso-fatty acids in Brussels sprouts (Brassica oleracea var. gemmifera L.): Quantities, enantioselectivity and stable carbon isotope ratios.
J. Agric. Food Chem. 63: 8921-8929 (DOI: 10.1021/acs.jafc.5b03877)
Dorothee Eibler, Carolin Seyfried, Walter Vetter (2017):
Enantioselectivity of anteiso-fatty acids in hitherto uninspected sample matrices.
J. Chromatogr. B 1061-1062: 233-239 (DOI: 10.1016/j.jchromb.2017.07.029)