study of Food Chemisty at the University of Hohenheim/Stuttgart
bachelor thesis at the Institute of Food Chemistry at the University of Hohenheim/Stuttgart
Publications:
Poster:
50. Deutscher Lebensmittelchemikertag
September 19 - 21, 2022, Hamburg/Germany
S. Götz, S. Schlag, S. Schmöckel, W. Vetter: Detaillierte Steroluntersuchung in Samen verschiedener Quinoasorten.
Artikles:
Sarah Schlag, Sören Götz, Felix Rüttler, Sandra M. Schmöckel, Walter Vetter (2022):
Quantitation of 20 Phytosterols in 34 Different Accessions of Quinoa (Chenopodium quinoa).
J. Agric. Food Chem. 70: 9856-9864 (DOI: 10.1021/acs.jafc.2c03374)
Lectures:
Arbeitstagungen 2022 Gemeinsame Online-Vortragsreihe der Regionalverbände und der AG JLC:
March 29 - 30, 2022 (online)
Sören Götz, S. Schlag, S. M. Schmöckel, W. Vetter: Detaillierte Steroluntersuchung in Samen verschiedener Quinoasorten.